top of page

Отклучете го вашиот пат до постојан престој со нашите услуги за прилагодување на статусот

Дали сте корисник на DACA кој се стреми да премине од привремена заштита во постојан престој во Соединетите држави? Не барајте повеќе - нашите услуги за прилагодување на статусот (AOS) се дизајнирани да ве водат низ овој критичен правен процес, осигурувајќи дека вашето патување до добивање зелена карта е што е можно попречено и успешно.

Што е прилагодување на статусот (AOS)?

Прилагодување на статусот е процес кој им овозможува на примателите на DACA кои веќе се присутни во Соединетите Држави да аплицираат за законски постојан престој (зелена карта) без потреба да ја напуштат земјата. За примателите на DACA, AOS претставува порта за посигурна иднина, нудејќи можност да се изгради живот во САД со стабилност, безбедност и потенцијал за државјанство.

Зошто да ги изберете нашите услуги за апликации за AOS?

 • Експертско упатство: Нашиот тим од искусни акредитирани професионалци е добро упатен во сложеноста на процесот AOS. Ние сме во тек со најновите закони и прописи за имиграција за да ви обезбедиме точна и навремена помош.

 • Прилагодени решенија: Ние разбираме дека ситуацијата на секој апликант на AOS е единствена. Ние тесно соработуваме со вас за да ги приспособиме нашите услуги на вашите специфични потреби и околности, обезбедувајќи персонализиран пристап кон вашата апликација

 • Сеопфатна поддршка:Ние нудиме сеопфатна поддршка за да се осигураме дека вашата апликација AOS е целосна и точна. Ние помагаме при собирање документи, пополнување формулари и склопување пакети, не оставајќи никакви детали занемарени.

 • Мир на умот:Навигацијата низ процесот на AOS може да биде сложена и огромна. Нашата услуга обезбедува мир на умот, знаејќи дека вашата апликација е во способни раце, зголемувајќи ги вашите шанси за успешен исход.

 • Заштедете време и избегнувајте скапи грешки: Ние ви помагаме да избегнете вообичаени замки и скапи грешки што може да доведат до одложувања или негирање. Нашата цел е да го насочиме процесот и да ви заштедиме драгоцено време и ресурси.

 • Достапна помош:Посветени сме на обезбедување пристапна помош за корисниците на DACA низ Соединетите држави. Нашите онлајн и виртуелни услуги обезбедуваат пристап до нашата поддршка без оглед на вашата локација.

Како функционираат нашите услуги:

 • Консултации со AOS:

  • Ако имате прашања или несигурности во врска со вашиот случај со AOS, можете да закажете консултација со нашиот тим со знаење. Ќе обезбедиме стручни упатства и ќе ги решиме сите грижи што можеби ги имате, помагајќи ви да стекнете јасност за вашата единствена ситуација.

 • Комплетна апликација AOS:

  • Нудиме сеопфатна поддршка за подготовка на целата ваша AOS апликација. Ова вклучува помош при собирање на потребните документи и, доколку е потребно, обезбедување преводи за да се осигура дека вашата апликација е целосна и точна.

 • Преглед на апликацијата:

  • Ако веќе сте ја пополниле вашата апликација за AOS, но сакате да се уверите дека е без грешки пред да ја поднесете до USCIS, нудиме услуга за преглед на апликацијата. Нашите експерти прецизно ќе ја разгледаат вашата апликација, ќе ги идентификуваат потенцијалните проблеми или пропусти и ќе ви обезбедат спокојство дека вашата апликација е во ред.

 • Образование и учење:

  • Знаењето е моќ. Доколку сте заинтересирани да дознаете повеќе за процесот на AOS, можете да се придружите на нашата приватна група на Фејсбук. Овде, ќе имате пристап до вредни ресурси, дискусии и увиди споделени од нашата заедница. Тоа е одлична можност да го проширите вашето разбирање за AOS и да се поврзете со други на слично патување.

 • Работилници за ентузијасти DIY:

  • За оние кои претпочитаат практичен пристап, нудиме работилници прилагодени на секоја форма на AOS. Овие работилници обезбедуваат длабински насоки, чекор-по-чекор инструкции и совети кои ќе ви помогнат сами да се движите низ процесот на AOS. Нашата цел е да ве поттикнеме со знаењата и вештините потребни за прецизно пополнување на формуларите.

Без разлика каде се наоѓате на вашето патување со AOS, Dreamers2gether Inc. е тука да обезбеди поддршка и ресурси што ви се потребни за успешно да се движите низ процесот. Нашата заложба е да го направиме патот до постојан престој во Соединетите Држави што е можно попристапен и податлив за вас. 

Направете го следниот чекор

bottom of page