top of page

Одбор на директори: Dreamers2gether Inc.

Запознајте ги страсните и посветени поединци кои го водат патот во Dreamers2gether Inc., насочувајќи ја нашата организација кон иднина каде што соништата не само што се реализираат, туку и се овластуваат. Нашиот разновиден и посветен Управен одбор носи богато искуство, експертиза и заедничка посветеност на мисијата за поддршка на имигрантските заедници.

Dreamers2gether Inc. - Одбор на сонувачи, водечки на патот.

Основач и главен директор за соништа

Ванеса Гарсија

Како визионерски основач на Dreamers2gether Inc., Ванеса Гарсија носи лично разбирање за предизвиците со кои се соочуваат Dreamers. Нејзиното патување од сонувач до лидер е движечката сила зад основањето на организацијата. Vanessa's е посветена на поттикнување на поддржувачка средина која ги овластува имигрантските заедници да напредуваат.

White Blue Minimalist Breaking News Instagram Post (1080 x 2000 px)_edited.jpg

Придружете ни се на патувањето

Dreamers2gether Inc. е непрофитна организација која обезбедува важни услуги за имигрантската заедница. Нашиот персонал работи напорно секој ден за да обезбеди имигрантите и нивните семејства да имаат пристап до правни услуги, образовни можности и други витални ресурси. Ако сте заинтересирани да волонтирате за Dreamers2gether и да имате влијание во заедницата на имигрантите, контактирајте го нашиот оддел за човечки ресурси на volunteer@dreamers2gether.org

Thank you! We’ll be in touch.

bottom of page