top of page

Честитки за резервирањето на вашата консултација!

Ве молиме прегледајте ја нашата политика за откажување.

Dreamers2gether Inc. Политика за откажување/Не прикажување

Ја цениме вашата посветеност на нашите услуги и го почитуваме вашето време. За возврат, љубезно бараме да се придржувате до следнава политика за откажување/неприкажување:

 

1. Откажување:

  • Во случај да морате да го презакажете вашиот термин, љубезно информирајте не со aминимум со известување 24 часа однапред. Секое откажување по оваа временска рамка ќе бара такса за пререзервација.

 

2. Нема прикажување: 

  • А"Нема шоу" е кога не успеете да присуствувате на закажаниот состанок без претходна најава. Дополнително, ако некој учесникне успее да се придружите на состанокот во првите 10 минути од закажаното време за почеток без претходна најава, исто така ќе се смета за „не шоу“.

 

3. Надомест за пререзервација:

  • Доколку дојде до откажување сопомалку од 24-часовно известување или резултира со не-прикажување, ќе се наплаќа такса за пререзервација од 50 УСД. Оваа такса мора да се подмири пред да може да се закаже нов термин.

  • За поединци кои ќе пристигнат неподготвени за нивниот термин ќе се примени такса за пререзервација од 50 УСД,пропадне да ги достават потребните документи 48 часа претходно, или додге во возењето зад волан активности за време на состанокот.

 

Состаноци што не се враќаат:

Ве молиме имајте предвид дека сите состаноци сенеповратни. Разбираме дека може да се појават непредвидени околности, но не можеме да рефундираме за откажување.

 

Го цениме вашето разбирање и соработка во одржувањето фер и ефикасен систем за распоред за сите наши клиенти.

 

Ви благодариме што ги избравте нашите услуги и ако имате какви било прашања или проблеми, слободно контактирајте не.

bottom of page