top of page

Нашата мисија е да и помогнеме на имигрантската заедница преку обезбедување насоки и општо знаење. Ние се залагаме за обединување на семејството, едно по едно семејство. 

Лого од 2023 година (1)_edited.png
live with V

Dreamers2gether Inc. е непрофитна организација која се стреми да создаде безбеден и поддржувачки простор за имигрантите без документи да се соберат и да ги споделат своите приказни. Горди сме што нудиме подкаст каде што можете да ги проверите нашите приказни за AOS, AP и дека сте без документи. Дојдете, дознајте повеќе за нашите проекти и придружете ни се во нашата мисија!

Заедно, можеме да направиме разлика.

Dreamers2gether е непрофитна организација која обезбедува ресурси, поддршка и застапување за да се осигура дека имигрантите без документи се третираат со достоинство и почит. Нашиот тим е составен од страсни поединци од сите сфери на животот, кои се посветени на заштита на правата на имигрантите и се грижат нивниот глас да биде слушнат. Придружете ни се во нашата борба за правда и еднаквост за сите. Заедно, можеме да направиме разлика.

bottom of page