top of page

Нашиот тим од соништата: Овозможување на соништата

 1. Страсни поборници за промени:

  • Нашите волонтери се застапници во срцето, посветени на обликувањето на посветла иднина за Сонувачите и заедниците на имигрантите. Тие го позајмуваат својот глас за каузата, залагајќи се за правда, еднаквост и право на сон.

 2. Правни орли:

  • Експертизата е важна, особено во сложениот пејзаж на законот за имиграција. Нашите правни волонтери ги ставаат своите вештини во прв план, нудејќи насоки, поддршка и светилник на надеж за оние кои се движат низ правните сложености на нивното патување.

 3. Приклучоци за заедницата:

  • Градењето мостови во заедниците на имигрантите е суштината на она што го правиме. Волонтерите од нашата заедница се лепилото што не врзува, поттикнувајќи врски, разбирање и заедничко чувство на припадност.

 4. Едукатори и ментори:

  • Зајакнувањето на соништата бара образование. Нашите волонтери во оваа категорија се посветени на обезбедување ресурси, менторство и образовни можности кои го отвораат патот кон посветла иднина.

 5. Технолошки предводници:

  • Во дигиталната ера, технологијата е моќна алатка за промени. Нашите технолошки доброволци гарантираат дека Dreamers2gether е опремен со најновите алатки и платформи, проширувајќи го нашиот дофат и влијание во виртуелниот простор.

Зошто да волонтираш со Dreamers2gether?

WhatsApp Image 2023-12-01 на 14.59.32_a8742716.jpg
 • Влијание: Направете опиплива разлика во животите на Сонувачите и имигрантските заедници.

 • Заедница: придружете се на енергична заедница на истомисленици кои веруваат во моќта на соништата.

 • Учење: Стекнете нови вештини, стекнете драгоцено искуство и проширете го вашето разбирање за прашањата за имиграција.

 • Единство во различноста: Прифатете го богатството на различни перспективи и искуства што нашите волонтери ги носат на маса.

Станете градител на соништата - Придружете се на нашиот волонтерски тим!

Dreamers2gether Inc. секогаш е во потрага по страсни поединци кои сакаат да го дадат своето време и вештини за нашата кауза. Без разлика дали сте правен експерт, ентузијаст во заедницата, технолошки гуру или некој со големо срце, има место за вас во нашиот тим на соништата.

Подготвени за Dream2gether? Вклучете се денес!

Dreamers2gether Inc. е непрофитна организација која обезбедува важни услуги за имигрантската заедница. Нашиот персонал работи напорно секој ден за да обезбеди имигрантите и нивните семејства да имаат пристап до правни услуги, образовни можности и други витални ресурси. Ако сте заинтересирани да волонтирате за Dreamers2gether и да имате влијание во заедницата на имигрантите, пополнете го овој формулар и ние ќе ве контактираме штом можеме!

Thank you! We’ll be in touch.

bottom of page